Nieuws

Tijdens de OndernemersPUB op woensdag 13 september werden een 50-tal startende ondernemers ondergedompeld in de beurswereld. Met een stappenplan en een heleboel praktische tips en tricks kon Sofie Hemeryck alle ondernemers een uur lang boeien.

In het kader van het project PROGRES trokken we in juli samen met een groep van 33 startende ondernemers uit Frankrijk, Wallonië en Vlaanderen én een aantal West-Vlaamse beleidsmakers op inspiratiemissie naar Berlijn.

Ruim een half jaar na de officiële opening van ’t Werkpand Waregem zijn alle beschikbare ateliers verhuurd. Nadat ondernemers al vlotjes de weg naar het pand vonden, was het zondag 10 september de beurt aan het grote publiek. Tijdens de Dag van de Architectuur ontdekten een 50-tal geïnteresseerden het gebouw en maakten ze kennis met de gehuisveste ondernemers.

't Werkpand Roeselare, dé inspirerende omgeving voor startende ondernemers in de regio. Werkplekken en kantoren nu beschikbaar!

Met het vertrek van Hofnar en Datatonic, die na vier jaar hun vleugels hebben uitgeslagen, zijn er opnieuw werkplekken en kantoren beschikbaar in ’t Werkpand Roeselare. Lees de getuigenis van Tim Vandenberghe, zaakvoerder van Hofnar, en krijg ook goesting om deel uit te maken van een netwerk van jonge ondernemers.

Met toeters en bellen werd op een snikhete 20 juni het Ondernemerscentrum Brugge in het Tolhuis op het Jan Van Eyckplein officieel geopend. Voortaan kunnen startende ondernemers hun zaak ook opstarten in hartje Brugge onder het inspirerende dak van een ondernemerscentrum. Ben je op zoek naar een werkplek in Brugge, neem dan zeker contact met ons op!

De partners van interregproject PROGRES nodigen je graag uit om samen met enkele Franse, Waalse en Vlaamse ondernemers deze wereldstad te ontdekken. Tijdens deze 3-daagse tour doorkruisen we de stad en maken we kennis met de bruisende gemeenschap van startups, misfits, visionairs en ondernemers en zien we, met eigen ogen, hoe de innovatieve avant-garde omgaat met de huidige trends.

We verwelkomen nieuwe collega Julie. Zij is de nieuwe coördinator Actie voor Starters.

Binnenkort start tv-zender 'Vier' met de opnames van een gloednieuw programma 'Voor de leeuwen'. Daarin krijgen ondernemers (starters en groeiers) de kans om via een pitch, een groep van vijf succesvolle zakenmensen te overtuigen om te investeren in hun idee.
 

Stad Roeselare deelt vanaf nu ook de Actie voor Starters cadeaubonnen uit. De aanwezige startende ondernemers op het eerste Starterswelkom van 16 mei mogen de eerste cadeaubonnen deze week in hun bus verwachten.