Nieuws

Met het vertrek van Hofnar en Datatonic, die na vier jaar hun vleugels hebben uitgeslagen, zijn er opnieuw werkplekken en kantoren beschikbaar in ’t Werkpand Roeselare. Lees de getuigenis van Tim Vandenberghe, zaakvoerder van Hofnar, en krijg ook goesting om deel uit te maken van een netwerk van jonge ondernemers.

Met toeters en bellen werd op een snikhete 20 juni het Ondernemerscentrum Brugge in het Tolhuis op het Jan Van Eyckplein officieel geopend. Voortaan kunnen startende ondernemers hun zaak ook opstarten in hartje Brugge onder het inspirerende dak van een ondernemerscentrum. Ben je op zoek naar een werkplek in Brugge, neem dan zeker contact met ons op!

De partners van interregproject PROGRES nodigen je graag uit om samen met enkele Franse, Waalse en Vlaamse ondernemers deze wereldstad te ontdekken. Tijdens deze 3-daagse tour doorkruisen we de stad en maken we kennis met de bruisende gemeenschap van startups, misfits, visionairs en ondernemers en zien we, met eigen ogen, hoe de innovatieve avant-garde omgaat met de huidige trends.

We verwelkomen nieuwe collega Julie. Zij is de nieuwe coördinator Actie voor Starters.

Binnenkort start tv-zender 'Vier' met de opnames van een gloednieuw programma 'Voor de leeuwen'. Daarin krijgen ondernemers (starters en groeiers) de kans om via een pitch, een groep van vijf succesvolle zakenmensen te overtuigen om te investeren in hun idee.
 

Stad Roeselare deelt vanaf nu ook de Actie voor Starters cadeaubonnen uit. De aanwezige startende ondernemers op het eerste Starterswelkom van 16 mei mogen de eerste cadeaubonnen deze week in hun bus verwachten.

't Werkpand Roeselare nam eind mei afscheid van Hofnar en Datatonic. Na meer dan vier jaar vertoeven in 't Werkpand Roeselare slaan ze hun vleugels uit.

In juni wordt het Ondernemerscentrum Brugge officieel geopend, het vierde in rij na Kortrijk, Roeselare en Oostende. 

Communicatiespecialist, maar ook geboren verteller, Gunnar Michielssen bracht op woensdag 17 mei een enthousiaste en boeiende voordracht over enkele veelvoorkomende vooroordelen waarmee startende ondernemers te maken krijgen.

De POM West-Vlaanderen, stad Brugge en het Bedrijvencentrum Regio Brugge zijn op zoek naar de ‘Junior Ondernemer Brugge’. Maximum drie laureaten die dit jaar afstuderen aan één van de instellingen hoger onderwijs uit Brugge, kunnen de hoofdprijs winnen: een gratis werkplek voor één jaar.