Grow-up Talk

Met het advies uit Grow-up Talks kan je direct aan de slag.

Johan Maebe staat aan het roer van twee bedrijven: Urpaco, gespecialiseerd in stalen overkappingen op maat en GRÆNT, leverancier van groendaken en daktuinmaterialen. Nieuwe inzichten en inspiratie haalt hij onder meer door het bijwonen van de Grow-up Talks van Actie voor Starters.

In zijn zoektocht naar professioneel advies kwam de zaakvoerder van Urpaco en GRÆNT in contact met Actie voor Starters en de Grow-up Talks, mee georganiseerd door Voka. “Vanaf een bepaald ogenblik heb je niet meer voldoende aan de gewone schoolse opleidingstrajecten. Dan ga je op zoek naar andere adviesorganen en dan kom je terecht bij organisaties zoals de POM West-Vlaanderen en Actie voor Starters.  Soms heb je als ondernemer ook nood aan een klankbord om af te toetsen of je wel goed bezig bent”, aldus Johan Maebe. "Ik volgde al tal van interessante Grow-up Talks. De sessie hoe je je medewerkers kan motiveren vond ik heel boeiend, net als de sessie over strategie van Conny Vandendriessche. Haar tien tips om succesvol te ondernemen hangen nog altijd uit aan het bord. Met het advies dat je op een Grow-up talk krijgt, kan je ’s anderendaags direct aan de slag.”

Meer info Urpaco

 • Met het advies uit Grow-up talks kan je ’s anderendaags direct aan de slag.
  Johan Maebe
 • 't Werkpand geeft je onderneming voldoende tijd om te groeien.
  Nadja Lobelle
 • Mijn keuze om een comfortabel atelier met veel ruimte te huren, zeker nog niet beklaagd.
  Hannes Snoeck
 • Ik merk dat ik nu nog vaak naar die map teruggrijp voor zaken die ik tijdens de opleiding niet zo relevant vond maar die nu wel al hun nut bewezen hebben.
  Eliza Vanhoutte
 • Tips van iemand zo ervaren zijn voor mij van onschatbare waarde.
  Dominique Vieren
 • Het financiële luik bij het opstarten van een eigen zaak was voor mij onbekend terrein. Ik heb veel bijgeleerd van de sessies gegeven door expert Hans Vanroose. Hij hielp mij om mijn doelgroep te bepalen en ook voor het vastleggen van een correcte prijs was hij voor mij heel belangrijk
  Dominique Vieren
 • Aantrekkelijke startersvoorwaarden en ook de aanwezigheid van de andere ondernemers in ’t Werkpand zorgt voor een meerwaarde.
  Niek Marijsse
 • Heel tevreden over de bijdrage van de experts vanuit het Personal Coachingstraject.
  Andy Vanbeveren
 • Gelijkgezinde mensen ontmoeten en nieuwe contacten leggen.
  Mauger Mortier
 • Er komen in de cursus veel concrete voorbeelden uit de praktijk aan bod. Die worden onmiddellijk toegepast op je eigen start-up, wat de cursus heel interactief en leerrijk maakt.
  Washcot