Sep 13

OndernemersPUB: Stoom je bedrijf klaar voor een geslaagd beursbezoek

OndernemersPUB voor Ervaren doeners en Nieuwe durvers in Roeselare

We organiseren regelmatig een OndernemersPUB, we wisselen van locatie en natuurlijk ook van onderwerp! Zeker de moeite om eens af te komen, je leert niet alleen iets bij over een belangrijk facet van het ondernemen, het is eveneens een informeel moment om je netwerk uit te bouwen.

Thema 13/9 : Stoom je bedrijf klaar voor een geslaagd beursbezoek

Zet je binnenkort de eerste stappen op een beurs met je bedrijf of wil je je beursbezoek wat efficiënter aanpakken? Kom dan naar de OndernemersPUB op 13 september in Roeselare, word ondergedompeld in de beurswereld en bezoek een beurs met een andere blik!

Programma:

  • 19u45: Onthaal met drankje
  • 20u00: Sofie Hemeryck is experte ter zake en heeft met haar bedrijf Faircon heel wat expertise in de (inter)nationale beurswereld. Dagelijks begeleidt ze bedrijven in hun beursdeelname. Sofie geeft je tips en tricks voor zowel een beursbezoek als een beursdeelname. Hoe leg je het best vruchtbare contacten? Hoe kan je bedrijf toch visueel aanwezig zijn zonder dure beursstand? Hoe kan je met je beursstand alle zintuigen van de bezoeker prikkelen? Tijdens de OndernemersPUB kom je het allemaal te weten.
  • 21u30: Netwerkreceptie: met aanwezigheid van onze partners (Unizo, Syntra West, Voka, Starterslabo, Agentschap Innoveren & Ondernemen, Senior Consultants Vlaanderen) waar je terecht kan met al je vragen omtrent het ondernemerschap. 
  • 22u30: voorzien einde

Locatie: Ondernemerscentrum Roeselare - Spanjestraat 141

TIP: Ben je nog een prestarter? Kom dan vooraf naar onze Start-up Talk

OPGELET: als het je eerste geregistreerde deelname is aan een OndernemersPUB, wordt er als kennismakingscadeau geen credits van je account afgetrokken!

Gelijkgezinde mensen ontmoeten en nieuwe contacten leggen.
Mauger Mortier