Feb 23

OndernemersPUB: netwerkveiling 'Starters voor Starters'

OndernemersPUB voor Ervaren doeners en Nieuwe durvers in Kortrijk

We organiseren regelmatig een OndernemersPUB, we wisselen van locatie en natuurlijk ook van onderwerp! Zeker de moeite om eens af te komen, je leert niet alleen iets bij over een belangrijk facet van het ondernemen, het is eveneens een informeel moment om je netwerk uit te bouwen.

Thema 23/02 : Netwerkveiling 'Starters voor Starters'

Actie voor Starters is er voor jou, ook in 2017!

Met onze eerste OndernemersPUB van 2017 willen we aantonen dat je als ondernemer niet altijd experten of coaches nodig hebt om een stapje verder te geraken. Ook starters zelf hebben elkaar veel te bieden. Dat is de insteek voor de OndernemersPUB: netwerkveiling ‘Starters voor Starters’.

Stuur je vraag (professioneel gerelateerd of in de hobbysfeer) de wereld in en ontdek tijdens de netwerkveiling welke collega (startende) ondernemer jou vooruit kan helpen. Breekt het angstzweet je al uit bij de gedachte aan starende blikken? Geen paniek, veilingmeester Mieke Dumont is jouw stem voor de avond en gooit jouw vooraf geregistreerde vraag in de groep.

Onder het motto ‘Wat je geeft, krijg je terug’ heb je ook de mogelijkheid om je eigen aanbod kenbaar te maken. Geen verkoop, maar een uitwisseling van jouw kennis, contacten, tips of expertise.

Tijdens de netwerkreceptie achteraf kan je kennis maken met de match van jouw vraag en kan er naar hartenlust gepraat worden bij een hapje en een drankje. Bezoek ook de fotobooth en laat jouw portretfoto maken door een professionele fotograaf!

Neem alvast voldoende visitekaartjes mee.

Programma:

  • 19u45: Onthaal met drankje
  • 20u00: Netwerkveiling 'Starters voor Starters'
  • 21u30: Netwerkreceptie met fotobooth en hapjesbuffet
  • 22u30: Voorzien einde

Locatie: Ondernemerscentrum Kortrijk - Leiestraat 22 - zaal 1.5

Tip: Ben je nog een prestarter? Kom dan vooraf naar onze Start-up Talk.

Inschrijven: Registreer je deelname aan deze activiteit via onderstaand inschrijvingsformulier en bezorg ons ook jouw vraag en/of aanbod. Inschrijven kan tot maandag 20 februari. 

OPGELET: als het je eerste geregistreerde deelname is aan een OndernemersPUB, wordt er als kennismakingscadeau geen credits van je account afgetrokken!