Sep 19

Grow-up Talk: haal meer uit jezelf en beïnvloed je gesprekspartner mét IMPACT

Grow-up Talk voor Ervaren doeners in Roeselare
In samenwerking met Voka

Al enkele jaren gestart en klaar om volop te groeien? Per regio organiseren we samen met Voka een Grow-up Talk: een inspirerende sessie met experten en ervaren ondernemers waarin er gewerkt wordt rond een specifieke ‘challenge’ van groeibedrijven.

Challenge: haal meer uit jezelf en beïnvloed je gesprekspartner mét IMPACT

18u30: Onthaal met food & drinks
19u00: Start Grow-up Talk: Verkopen is niet enkel je bewustzijn gebruiken, maar ook je onderbewustzijn. Tijdens deze sessie leer je hoe je dit kan toepassen volgens de NLP-techniek. (Neuro Linguïstisch Programmeren) Hoe leer je jezelf beter kennen? Wat zijn jouw sterktes en zwaktes? Hoe motiveer en beïnvloed je beter? Zo kun je je beter aanpassen aan je klant, wat tot meer verkopen leidt!
Yves Roelens versterkt ondernemers & verkoopleiders in de verkoop. Hij helpt hen vlotter klanten maken en rendabel(er) verkopen. Zo kunnen ze sneller groeien in hun business met meer voldoening. Kenmerkend aan zijn opleidingen is het leren om direct beter te presteren – een aanpak die deelnemers effectief beweegt van ‘weten' naar succesvol ‘doen'.
De verkoopseminars van Yves Roelens worden druk bezocht in Vlaanderen. Meer dan 8000 zakenmensen namen de voorbije 3 jaar deel aan zijn trainingen.
Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt!
21u30: Netwerkdrink - leer de andere 'ervaren doeners' kennen en deel je opgedane inzichten!

Doelgroep: (West-Vlaamse) ondernemers (tot 5 jaar opgestart) met al enkele medewerkers in dienst en de ambitie om verder te groeien.

Locatie: Ondernemerscentrum Roeselare - Spanjestraat 141