Nieuws

Op 28 maart vond de eerste editie van het peter/meter-project plaats onder de naam Westhoek OndernemersClub. Twaalf ervaren en veertien startende ondernemers verzamelden in het gebouw van e-BO Enterprises in Ieper om aan de hand van speeddates hun potentiële match te leren kennen. Het doel van de avond: kruisbestuiving creëren tussen startende en ervaren ondernemers.

Op 15 maart 2018 namen we voor het eerst deel aan Tech Startup Day in Brussel. Elf tech-bedrijven uit Vlaanderen, Frankrijk en Wallonië namen een plaatsje in op onze ‘Startup Village’.

Woensdag 14 maart verwelkomden we netwerkexpert Bert Verdonck in het Ondernemerscentrum Roeselare. Het werd een interactieve, boeiende en leerrijke OndernemersPUB vol hands-on tips.

Tijdens de opendeurweek van maandag 9 april tot zaterdag 14 april verwelkomt ’t Werkpand Diksmuide je graag om een kijkje te nemen in deze inspirerende locatie.

Op 21 februari startte in Kortrijk de eerste sessie van de Work-It-Out Challenge, een leuke en energieke manier om startende ondernemers met elkaar in contact te brengen. 

’t Werkpand Oostende zet haar deuren open tijdens de vierde editie van Open Plassendaledag. Op zaterdag 17 maart krijg je een unieke blik achter de schermen bij meer dan 40 bedrijven.

Denk jij in views en heb je innovatieve ideeën over videocontent? Actie voor starters zoekt een jobstudent vlogger/videoredacteur om haar team te versterken. 

Sinds 1 januari 2018 behoort het Bedrijvencentrum Oostende – voortaan onder de naam ’t Werkpand Oostende – tot het provinciale netwerk van startershuisvesting van Actie voor Starters.

Om je in 2018 nog beter te ondersteunen bij de opstart en uitbouw van je eigen zaak, hebben we sinds januari ons netwerk aan coaches uitgebreid.

Sinds januari delen ook stad Diksmuide en Veurne de Actie voor Starters cadeaubonnen uit.