Nieuws

In 't Werkpand Diksmuide werden de huurders op 22 december verwend met een heerlijk Kerstontbijt.

Cashflow, de rode draad doorheen de OndernemersPUB van woensdag 13 december in Kortrijk. 

Op vrijdagochtend 24 november sloten 125 studenten en bedrijven zich gedurende 24uur op in het Ondernemerscentrum Brugge. Hun doel: een valoriseerbare app creëren rond het thema ‘Brugge een leven lang’

Dankzij Actie voor Starters en Fabriek voor de Toekomst Voeding trokken vijf startende ondernemers in de voedingssector naar de Horeca Expo in Gent om hun product te promoten. 

Op donderdag 26 oktober organiseerde Actie voor Starters de tweede editie van Starters on Tour, een roadtrip langs enkele toonaangevende West-Vlaamse bedrijven. Tijdens Starters on Tour werden de startende ondernemers geïnspireerd door boeiende ondernemersverhalen en een unieke blik achter de schermen.

Om coworking op de kaart te zetten en de voordelen ervan bij een groter publiek bekend te maken, zetten 40 coworkingspaces hun deuren wagenwijd open en één daarvan is de Botaniek in Ondernemerscentrum Roeselare.

Jessie Provoost van So Yes registreerde zich onlangs als 1500ste startende ondernemer bij Actie voor Starters en dat lieten we niet zonder de nodige toeters en bellen voorbij gaan.

Tijdens de OndernemersPUB op woensdag 13 september werden een 50-tal startende ondernemers ondergedompeld in de beurswereld. Met een stappenplan en een heleboel praktische tips en tricks kon Sofie Hemeryck alle ondernemers een uur lang boeien.

In het kader van het project PROGRES trokken we in juli samen met een groep van 33 startende ondernemers uit Frankrijk, Wallonië en Vlaanderen én een aantal West-Vlaamse beleidsmakers op inspiratiemissie naar Berlijn.

Ruim een half jaar na de officiële opening van ’t Werkpand Waregem zijn alle beschikbare ateliers verhuurd. Nadat ondernemers al vlotjes de weg naar het pand vonden, was het zondag 10 september de beurt aan het grote publiek. Tijdens de Dag van de Architectuur ontdekten een 50-tal geïnteresseerden het gebouw en maakten ze kennis met de gehuisveste ondernemers.